Go Back
+ servings
מיני סברינות מרשימות

מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
כמות 16 סברינות
באדיבות: קרן חביב

ציוד

תבניות אישיות או תבנית מאפינס

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 גביעי שמנת חמוצה 27% (אפשר פחות אחוז שומן)
  • ½ בקבוק רום

לסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • 1 ½ כוסות סוכר חום
  • 4 כפות סירופ מלבי

לקצפת:

  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים יחד, קודם את הרטובים ואח"כ את היבשים, וממלאים בתבניות אישיות 3/4 מהגובה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 170-180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
  • להכנת הסירופ - מרתיחים את מצרכי הסירופ עד שיסמיך מעט.
  • נצנן מעט את הסירופ ונכניס את הסברינות החמות ,כל פעם 2-3 סברינות, והופכים בעדינות שיספגו היטב בסירופ.
  • מקציפים את השמנת שתהיה יציבה ומזלפים מעל הסברינה. מקשטים עם דובדבן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.