בקערה שמים את הפתי בר גרוס, חמאה מומסת, ואגוזי מלך טחונים, וללוש ביחד לתערובת פירורית.
שמים נייר אפייה על החלק התחתון של התבנית שלנו ורז אז אוטמים את המסגרת, כך ששולי הנייר נשארים בחוץ ורק התחתית מרופדת בנייר.
מפזרים שכבה אחידה של תערובת הפתיבר ומהדקים בעזרת כוס. שהתחתית מהודקת היטב מפזרים גם מסביב ובעזרת הכוס דוחפים החוצה לדפנות כדי שלאט לאט התערובת תעלה מעלה ותכסה את דפנות התבנית.
מכניסים חצי שעה להקפאה.
לקערה נוספת מכניסים את הגבינת שמנת ואבקת סוכר, ובוחשים היטב. לאחר מכן מוסיפים לפי הסדר את שאר המצרכים ובוחשים היטב עם מטרפה ידנית. שופכים לתבנית.
מחממים מראש תנור לחם של 180 מעלות, ומכניסים לחלק התחתון של התנור תבנית עם מים רותחים.
מניחים את העוגה מעל הרשת (כשתבנית המים מתחת), ואופים למשך 30 דקות בחום של 180 מעלות.
מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים למשך 35-40 דקות נוספות.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה עד להתקררות מוחלטת (בערך שעתיים)
מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות. מפזרים אבקת סוכר.