בקערת מיקסר שמים את הקמח, מלח, שמן, שמרים, תמצית וניל, ביצה, חצי כוס סוכר, ומים חמים. מערבלים 6 דקות עד לקבלת בצק נוח וגמיש.
מומלץ לא להוסיף את כל הקמח בבת אחד ורק בהדרגה. אם הבצק דביק מדי אפשר להוסיף עוד מעט קמח במידת הצורך.
מוציאים שליש מהבצק, יוצקים מעט שמן ומורחים כך שכל כדור הבצק יצופה במעט שמן. מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד.
לצביעת הבצק - מחזירים שליש הבצק שהוצאנו לקערת המיקסר, ומוסיפים כף גדושה של קקאש ומעט מים. מערבלים במהירות גבוהה עד לצביעת הבצק לחום אחיד.
משמנים את כדור הבצק עם מעט שמן ומכסים בניילון נצמד.
שמים את שתי הקערות להתפחה של שעה עד להכפלת נפח.
על משטח מקומח מחלקים את הבצק הלבן ל-4 כדורים ואת הבצק החום ל-2 כדורים.
מרדדים כדור לבן לעלה מלבני ברוחב של התבנית ובעובי ½ ס"מ.
מורחים ממרח שוקולד ומפזרים בנדיבות אגוזי מלך קצוצים גס. מגלגלים לרולדה ומניחים בצד.
מרדדים כדור לבן נוסף למלבן וחותכים חתכים ברוחב של 1 ס"מ - לא עד הסוף.
מרדדים את הבצק החום לחלה בעוגה של ½ ס"מ וחותכים לפסים ברוחב של 1 ס"מ
קולעים שתי וערב כמו בסרטון.
מעבירים לתבניות משומנות היטב בנטורינה או חמאה. מכסים בניילון רופף להתפחה של 15 דקות. לאחר ההתפחה, מורחים ביצה טרופה.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד להשחמה (40-45 דקות).
בתום האפייה מורחים דבש מהול במעט מים חמים.
אם יש שאריות בצק אפשר להכין עוגה שלישית קצת מנומרת