לתחתית - מרסקים את הפתי בר במעבד מזון ומערבבים היטב עם החמאה וממרח לוטוס לתערובת אחידה.
שופכים לתבנית ומהדקים היטב.
להכנת מלית גבינה - שמים את הגבינות עם הסוכר והווניל בקערת המיקסר ומערבלים כדקה. (אפשר גם ידנית)
מוסיפים את הקורנפלור ופודינג וניל ומערבבים היטב (מומלץ לנפות).
מוסיפים ביצים ומערבבים עד לאיחוד מוחלט והומוגני.
שופכים על תחתית הביסקוויטים, ומכניסים לאפייה קו עליון תחתון. בתנור שחומם על 200 מעלות למשך 15 דקות. לאחר מכן מנמיכים ל-170 מעלות ואופים לעוד כ-35 דקות.
בסיום האפייה מכבים תנור ופותחים דלת ומשאירים כרבע שעה. לקרר. העוגה עולה ויורדת לגובה ההתחלתי שלה.
לציפוי - מקציפים את השמנת מתוקה על הסוכר וניל, ומורחים מעל לעוגה.
אפשר במקום ציפוי שמנת מתוקה להמיס שוקולד לבן או חלב או 3 כפות לוטוס שחיממנו במיקרו. הכל לפי מה שאוהבים.