נבשל את תפוחי האדמה ונמעך אותם לפירה. נוסיף את המרגרינה ונתבל ונערבב היטב.
להכנת המילוי - נטגן את הבצל ונוסיף את הבשר הטחון, שום טרי כתוש, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזיליה.
נשמן תבנית בינונית, ונשים חצי מכמות תפוחי האדמה מעל, נשפוך את תערובת הבשר ונכסה בתפוחי האדמה שנותר.
נעבור על התפוחי האדמה עם מזלג בצורת שתי וערב. אפשר גם להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף מעל הבשר.
נאפה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך חצי שעה בערך.