Go Back
פאי רועים הכנה

פאי רועים מושלם וקל להכנה

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית בינונית

המצרכים

  • 6-7 תפוחי אדמה (בינוניים מבושלים)
  • 50 גרם מרגרינה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • טימין (או פטרוזיליה יבשה - אופציונלי)

למילוי:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצל (גדולים חתוכים)
  • 5-6 שיני שום
  • פפריקה מתוקה (או חריפה)
  • 1 כף בהרט
  • ½ צרור כוסברה
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • 1 כפית מרק עוף
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה

  • נבשל את תפוחי האדמה ונמעך אותם לפירה. נוסיף את המרגרינה ונתבל ונערבב היטב.
  • להכנת המילוי - נטגן את הבצל ונוסיף את הבשר הטחון, שום טרי כתוש, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזיליה.
  • נשמן תבנית בינונית, ונשים חצי מכמות תפוחי האדמה מעל, נשפוך את תערובת הבשר ונכסה בתפוחי האדמה שנותר.
  • נעבור על התפוחי האדמה עם מזלג בצורת שתי וערב. אפשר גם להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף מעל הבשר.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך חצי שעה בערך.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

פאי רועים הכנה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.