להכנת המלית - נזהיב את הבצל והשום ואז נוסיף את הבשרים ונטגן אותם עד שהבשר משנה את צבעו. נתבל במלח ופלפל שחור.
נטחן את הבשר אחרי הטיגון במעבד מזון טחינה קלה לפירורים קטנים, ואז נצנן היטב.
להכנת הבצק - ללוש את כל המרכיבים לבצק רך ומעט דביק. נעטוף בניילון נצמד ונקרר כשעה במקרר.
נחלק את הבצק ל-4 חלקים. כל חלק נרדד למלבן דק על משטח מקומח
נקרוץ עיגולים, ובכל עיגול נשים כפית מהמלית בשר ונסגור לחצי ירח.
נהדק היטב ונחבר את הקצוות של חצי הירח לעיגול. נשלוק את הכיסונים במים רותחים עם כפית מלח.
כשהם צפים, נותנים להם בישול עוד כחמש דקות ואז נוציא ונעביר למחבת החמה שלנו עם מעט שמן ומעט מרגרינה
במחבת שמים מעט שמן ומרגרינה, ומוסיפים שני בצלים חתוכים לרצועות, ונתבל במלח ופלפל שחור
משחימים את הבצלים ואז נוסיף את הכיסונים ונקפיץ אותם כ-2 דקות