Go Back
כיסונים במילוי בשר LC

כיסונים רכים ומשגעים במילוי בשר

מבצק מושלם עם מלית עסיסית
ציון 4.46 על ידי 35 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

למלית:

  • 1 בצל (גדול קצוץ דק)
  • 2 שיני שום (כתושות)
  • 150 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם חזה עוף טחון
  • 3 כפות שמן

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן
  • ¾ - 1 כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  • להכנת המלית - נזהיב את הבצל והשום ואז נוסיף את הבשרים ונטגן אותם עד שהבשר משנה את צבעו. נתבל במלח ופלפל שחור.
  • נטחן את הבשר אחרי הטיגון במעבד מזון טחינה קלה לפירורים קטנים, ואז נצנן היטב.
  • להכנת הבצק - ללוש את כל המרכיבים לבצק רך ומעט דביק. נעטוף בניילון נצמד ונקרר כשעה במקרר.
  • נחלק את הבצק ל-4 חלקים. כל חלק נרדד למלבן דק על משטח מקומח
  • נקרוץ עיגולים, ובכל עיגול נשים כפית מהמלית בשר ונסגור לחצי ירח.
  • נהדק היטב ונחבר את הקצוות של חצי הירח לעיגול. נשלוק את הכיסונים במים רותחים עם כפית מלח.
  • כשהם צפים, נותנים להם בישול עוד כחמש דקות ואז נוציא ונעביר למחבת החמה שלנו עם מעט שמן ומעט מרגרינה
  • במחבת שמים מעט שמן ומרגרינה, ומוסיפים שני בצלים חתוכים לרצועות, ונתבל במלח ופלפל שחור
  • משחימים את הבצלים ואז נוסיף את הכיסונים ונקפיץ אותם כ-2 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.