Go Back
פסטה בסיר אחד תגובות

פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות מושלם

רכות נפלאה עם טעם שיא השלמות
ציון 4.38 על ידי 62 דירוגים
באדיבות: סימה ארביד

המצרכים

  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 שן שום
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות רסק גדושות
  • 1 כף שמן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 חבילה פסטה (500 גרם)

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עם שן שום בכף שמן.
  • מוסיפים את הכורכום, מרק עוף, פפריקה, מלח, ופלפל שחור ומערבבים.
  • מוסיפים 3 כפות רסק גדושות ומערבבים היטב עם הכל, ואז לוקחים פלפל אדום, חותכים ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים את הפסטה היבשה, ומעל שופכים מים רותחים עד לקצת מעל הפסטה. להציף מים.
  • מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת, מערבבים מידי פעם.

הערות וטיפים

טיפ: אוהבים שיש הרבה רוטב? אפשר להוסיף 3 כפות נוספות של רסק, לחתוך את זמן הבישול בחצי ופחות לצמצם את הרוטב. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.