מפרידים את הביצים, ואז מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
את החלמונים גם מקציפים עם כוס סוכר לקצף תפוח.
מוסיפים את השמן בזרם דק.
מוסיפים קמח גרידת לימון ומיץ תפוזים לסירוגין ומערבבים שלא יהיו גושים.
מקפלים את החלבונים לחלמונים, ומחלקים ל-3 קערות.
בקערה אחת שמים קקאו ונוטלה, ובקערה שנייה שמים נס קפה ושוקולית.
מרפדים את התבנית בנייר אפיה.
שופכים את קערת השוקולד בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כרבע שעה.
לאחר מכן שופכים מעל השוקולד את קערת השוקולית ואופים לעוד רבע שעה. לבסוף שופכים את קערת הוניל ואופים לעוד חצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש