מערבבים את כל המרכיבים היבשים ואז מוסיפים את השמן.
מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת גוש בצק לח ולא דביק.
בקערת הלישה מכסים את העיסה עם שקית גופיה ומעליה 2 מגבות מטבח ומתפיחים כשעה.
לאחר כשעה יוצרים צורות ומניחים במגש ואז נותנים לזה שוב התפחה של כחצי שעה.
פותחים ביצה עם חצי כפית סוכר ומורחים את הלחמים.
מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות. רצוי לשים קערת מים חמים בתחתית התנור.
בהוצאת הלחם מהתנור, מניחים את הלחמים על מגבת הפוכים, כדי שלא יספגו לחות מהתחתית.