Go Back
לחם בירה עם אגוזים טרי

לחם בירה עם אגוזים טרי ומשגע

טעם מושלם בכלום עבודה
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: חגית סלימי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח תופח (400 גרם)
  • 1 כפית מלח
  • חופן אגוזים קצוצים (אגוזי מלך וגרעיני דלעת - אפשר לגוון בתוספות שאתם אוהבים)
  • 1 בקבוק בירה (330 מ"ל)

אופן ההכנה

  • קודם מערבבים יחד את הקמח, מלח ואגוזים עד לאיחוד.
  • לאחר מכן מוסיפים את הבירה לאט ומערבבים עם כף היטב.
  • מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 150 מעלות למשך 20 דקות, ואז מעלים את החום ל-180 ואופים לעוד 20 דקות, עד שמקבלים לחם שחום ויפה.
  • מחכים מעט לאחר האפייה שיתקרר, ואז פורסים.

הערות וטיפים

הערה: האלכוהול מתנדף לגמרי באפייה, אבל הטעם שלו כן יישאר, אז מומלץ להשתמש בבירה עדינה ככל האפשר ואחת שהיא כמה שפחות מרירה. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.