בקערה שמים את השמן, מים, מרגרינה ואבקת אפייה, ועם היד (אפשר גם במיקסר) מעבדים מעט.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח בהדרגה (כוס לאחר כוס), כמה שנכנס, ומערבבים לבצק אחיד.
מעבירים את הבצק לשיש מקומח וממשיכים לעבד. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-4 עיגולים, ועם מערוך מרדדים.
עם קורצן בצורת פרח (עם ובלי חור באמצע) קורצים עיגולים בבצק, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים תבנית של עוגיות בלי חורים ותבנית שנייה עם חורים.
מכניסים לאפייה (תבנית לאחר תבנית) באמצע התנור על פס עליון ותחתון בחום של 170 מעלות עד הזהבה, בערך 17 דקות.
מפזרים מעל העוגיות עם החורים אבקת סוכר, ומורחים מעל העוגיות בלי החורים ריבה. מרכיבים את העוגייה עם החור מעל לזאת בלי החור.