Go Back
+ servings
פנקייק אשל רך ואוורירי

פנקייק אשל רך ואוורירי בטעם מושלם

בהכנה קלה ומהירה
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
כמות 16 יחידות בערך
באדיבות: יליזבטה מיכאלוב

המצרכים

  • 400 גרם אשל (2 גביעים)
  • 2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם אבקת אפייה)
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • ¼ כפית אבקת סודה לשתייה

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את כל המרכיבים יחד ומערבבים היטב לאיחוד. העיסה יוצאת ממש סמיכה ולא נוזלית.
  • במחבת שמים מעט שמן ומחממים על אש נמוכה.
  • שופכים מהבלילה במחבת או בתבניות לפנקייק ומטגנים בערך דקה וחצי כל צד עם מכסה סגור על אש נמוכה.
  • מגישים עם דבש, שוקולד, שמנת ומייפל, ואפילו כדורי גלידה אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.