מטבעות שוקולד לבן(פרלין מיוחדים לאמסטרדם - לא חובה)
Advertisements
אופן ההכנה
נשים תחילה את שני סוגי הסוכר והחמאה ביחד ונערבב היטב.
לאחר מכן נוסיף את הביצים ונערבב, ואז נוסיף את יתר החומרים ונערבב, ורק בסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה.
כשהבצק מוכן, נכניס אותו למקרר להתפחה איטית של כ-6 שעות.
לאחר ההתפחה, ניצור כדורים ונשטח את הכדור על היד. נשים מטבעות שוקולד לבן, ואז לסגור ולכדרר לכדור.
נסדר בתבנית ונאפה אפייה רגילה במרכז התנור על חום של 180 מעלות למשך 10 דקות בדיוק.
Advertisements
הערות וטיפים
טיפים: 1) אל תאפו יותר זמן ממה שרשום. תוציאו שהם רכות , הן מתייצבות בחוץ. תאפו אפייה רגילה מדף אמצעי ולא טורבו. אל תשימו יותר מ-15 עוגיות בתבנית כי הם משטתחות הרבה. 2) אפשר לשים פרלין אחר לא חייב לבן. 3) טעים מאוד על העוגיה עצמה פאדג' גם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.