בסיר עמוק שמים מים שיעברו את תפוחי האדמה. מקלפים ושולקים את תפוחי האדמה עד ריכוך ומועכים לפירה
מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, מרק עוף ומערבבים.
במחבת בינונית שמים 6 כפות שמן. מחממים ומטגנים את הבצל והבשר ומתבלים ומוסיפים צנוברים ואז מערבבים.
מחממים תנור על 200 מעלות. משמנים את התבנית שלנו ומפזרים פירורי לחם (אם משתמשים ברינג אין צורך לשמן או לפזר פירורים).
שמים שכבה של 1.5 ס"מ פירה בתחתית התבנית, ומעליה שמים תערובת בשר, ואז שוב שכבה של 1.5 ס"מ פירה.
מהדקים היטב ועושים סירוק לפירה העליון עם שיני המזלג. לאחר מכן מפזרים שומשום מעל.
מכניסים לאפייה של שעה עד שעה וחצי ללא כיסוי.