Go Back
סירות תפוחי אדמה OIRIGINA

סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

רכות מושלמות עם טעם משגע
ציון 4.57 על ידי 41 דירוגים
באדיבות: סוניה לוי

המצרכים

  • 15 תפוחי אדמה קטנים
  • 1 בצל גדול
  • ½ קילו בשר טחון
  • ½ צרור כוסברה
  • 1 כף תבלין קציצות (או כף ראס אל חנות)
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל לבן

לרוטב:

  • 4 כפות רסק עגבניות
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1כף מלח
  • 2 עגבניות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 3 שיני שום כתוש
  • ¾ כף פלפל שחור
  • 1 כף מרק עוף
  • מים (שיעברו את תפוחי האדמה)

אופן ההכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה ומסמנים עם סכין ומרוקנים עם כפית. עדיף לבשל מעט לפני כך קל לרוקן.
  • במעבד מזון קוצצים את הכוסברה ובצל, ומתבלים ומערבבים יחד עם הבשר.
  • את תפוחי האדמה אפשר לבשל בנפרד כחצי שעה ואפשר ברוטב בסיר רחב גובה בערך 10 ס"מ. שמים שמן ונחמם על הגז בלהבה גדולה.
  • נקצוץ את הבצל ונטגן 2 דקות, ואז קוצצים עגבניות ונוסיף לטיגון עוד דקה.
  • נשים את שאר המצרכים ונערבב ונבשל למשך 3 דקות באש גבוהה.
  • לאחר מכן מנמיכים לאש בינונית ולוקחים חופן מהבשר ונתחיל למלאה את תפוחי האדמה יחד עם שאריות שרוקנו.
  • שמים בסיר רחב ומבשלים באש בינונית שעה. בסיום הבישול מפזרים כוסברה קצוצה.

הערות וטיפים

סירות תפוחי אדמה OIRIGINA סירות תפוחי אדמה OIRIGINA סירות תפוחי אדמה OIRIGINA
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.