מקלפים את תפוחי האדמה ומסמנים עם סכין ומרוקנים עם כפית. עדיף לבשל מעט לפני כך קל לרוקן.
במעבד מזון קוצצים את הכוסברה ובצל, ומתבלים ומערבבים יחד עם הבשר.
את תפוחי האדמה אפשר לבשל בנפרד כחצי שעה ואפשר ברוטב בסיר רחב גובה בערך 10 ס"מ. שמים שמן ונחמם על הגז בלהבה גדולה.
נקצוץ את הבצל ונטגן 2 דקות, ואז קוצצים עגבניות ונוסיף לטיגון עוד דקה.
נשים את שאר המצרכים ונערבב ונבשל למשך 3 דקות באש גבוהה.
לאחר מכן מנמיכים לאש בינונית ולוקחים חופן מהבשר ונתחיל למלאה את תפוחי האדמה יחד עם שאריות שרוקנו.
שמים בסיר רחב ומבשלים באש בינונית שעה. בסיום הבישול מפזרים כוסברה קצוצה.