Go Back
סיגרים כבד משגעות

עלי סיגר כבד כמו באולמות

מעטפת קריספית עם מילוי רך ומשגע שישאיר את כולם באנחות עונג!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש
Advertisements

המצרכים

  • 1 חבילה עלי סיגר (מופשרים לילה לפני במקרר)
  • 500 גרם כבד עוף
  • 2 בצלים גדולים (קצוצים ומטוגנים עד לשקיפות לשמור את השמן עם הבצל)
  • 4 ביצים קשות
  • 1 כף אריסה חריפה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס
  • דבק (להכין מקמח ומים)

להגשה:

  • אבקת סוכר
  • סירופ מייפל
Advertisements

אופן ההכנה

  • את הכבדים מנקים וצולים על הגז על אש גלויה ברשת ברזל מטעמי כשרות. לאחר מכן ממשיכים לצלות אותם על מחבת פסים שיתבשלו גם מבפנים, או לחילופין מכניסים לתנור עם נייר אפייה לעוד כמה דקות.
  • נותנים לכבדים להתקרר קצת.
  • לתוך מערבל מזון נכניס את הכבדים, הבצל המטוגן עם השמן, הביצים הקשות, כף אריסה והתבלינים ונטחן עד לקבלת מרקם משחתי. נטעם ונוסיף מלח במידה וחסר.
  • נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק או שפשוט גוזרים את הקצה.
  • את הסיגרים חוצים לשניים על כל חצי עיגול שמים פס מהמלית, ומשאירים רווח משני הצדדים.
  • מקפלים פנימה את הקצוות ומגלגלים לצורת סיגר, את הקצה מורחים בדבק קמח.
  • אפשר להכין מראש ולהקפיא עד שבועיים או שלושה. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק וחם
  • בזמן ההגשה, מפזרים אבקת סוכר וסירופ מייפל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.