מוציאים את דפי הפילו מהמקרר, ומרססים כל עלה בתרסיס שמן. מניחים אחד על השני וחותכים את הערמה למרובעים.
כל 4 עלים שמים בתבנית מאפינס ולוחצים שיאפה כקערית. מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד שמזהיב.
להכנת כבדי עוף - צורבים 300 גרם כבד עוף באש גלויה מטעמי כשרות.
חותכים לחתיכות קטנות, ומטגנים 2 בצלים עם כפית כורכום עד שמזהיב.
מניחים את הכבדים ומתבלים בכפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ואז מערבבים בעדינות 2 דקות.
מוסיפים 3 כפות סילאן עם 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק ומערבבים ואז מניחים להם להתבשל למשך 4 דקות. לאחר בישול מקררים.
לסלט פטריות מעלף - חותכים 2 סלסלאות פטריות מעורבות פורטובלה יער שמפניון לרצועות רחבות.
במחבת על אש גבוהה שמים רבע כוס שמן זית, ושהשמן חם מכניסים 4 שיני שום שנתנו להם דפיקה עם פטיש שניצל.
כשהשום מזהיב, מכניסים את הפטריות ומערבבים דקהף ואז מוסיפים כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית תבלין צ'ילי גרוס.
מערבבים כל הזמן למשך 2 דקות ומוסיפים 25 גרם נטורינה ורבע כוס פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.
שהנטורינה נמסה מורידים מהגז.
ממלאים את הקעריות בכף מהכבדים ואז כף מהסלט פטריות, ולוקחים מהשומן של הנטורינה שנמסה ושמים גם.
מהפטריות שנשארו ניתן להשתמש כסלט פטריות חם או כתוספת על פירה.