Go Back
סטייק פרגית על האש LC

סטייק פרגית על האש עם תיבול סודי!

עסיסי ומשגע עם טעם מושלם
ציון 4.55 על ידי 88 דירוגים
באדיבות: סבתא לאה

המצרכים

  • 10 נתחי סטייק פרגית
  • ¼ כוס שמן זית (או קנולה - מומלץ לערבב יחד את 2 סוגי השמן חצי חצי)

לתבלינים:

  • 2 כפיות גריל עוף
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שום גבישי
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית חוואיג' תימני
  • ½ כפית תבלין על האש
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית הל טחון
  • ¼ כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף - תוספת אישית, אפשר לוותר)
  • 2-3 כפות מים

אופן ההכנה

  • מכניסים את נתחי הפרגית לשקית ניילון גדולה ועבה.
  • מוסיפים את השמן, התבלינים (הקפידו על הכמויות), המים, וסוגרים את השקית בעזרת סוגר או קשר, מנענעים היטב את השקית כך שהפרגיות יצופו היטב ברוטב.
  • מומלץ להשרות לילה שלם במקרר. לממהרים ורעבים, אפשר להשרות שעתיים במקרר.
  • נלהיט היטב גריל גז / פחמים או מחבת פסים או מחבת פלא (איך צורך לשמן).
  • נניח את הפרגיות ונצרוב 4 דקות מכל צד עד שנוצרים פסים כהים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.