Go Back
עוגת תפוחים הכנה

עוגת תפוחים בחושה בהכנה קלה

עסיסיות מושלמת עם מרקם חלומי
ציון 4.49 על ידי 29 דירוגים
באדיבות: לאיה ליאת אפרמיאן

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קינמון
  • ¾ כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 תפוחים (ירוקים)

אופן ההכנה

  • את התפוחים חותכים לקוביות או מגרדים.
  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לאיחוד הבלילה.
  • שופכים לתבניות אינגליש קייק או איזה תבניות שרוצים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 45 דקות אפייה בערך.
  • לאחר אפייה, אפשר לבזוק אבקת סוכר אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.