לתחתית - מקציפים את כל המרכיבים (חוץ מהנס) יחד לאיחוד. מעבירים לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות בערך.
שופכים מעל לתחתית כוס נס בלי חלב ומצננים את העוגה. שלב זה לא חובה, רק אם אוהבים עוגה לחה יותר.
לשכבת גבינה - מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים את שאר המרכיבים עד שמקבלים תערובת חלקה ללא גושים בכלל.
שופכים את תערובת הגבינה על תחתית השוקולד שאפינו, מיישרים את הקרם גבינה, ומעבירים למקרר לשעה.
לגנאש - מרתיחים שמנת מתוקה אחת וממיסים לתוכה 400 גרם שוקולד לבן.
מצננים את הגנאש שוקולד לבן רבע שעה ואז שופכים מעל העוגה.
מכניסים ללילה במקפיא עד להתייצבות מלאה. מוציאים שעה לפני הגשה וחותכים עם סכין שהעברנו במים רותחים.