מערבבים את החלב וקפה בכוס ומניחים בצד.
מקציפים במיקסר את הפודינג עם השמנת מתוקה ו-⅓ כוס חלב, ואז מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קרם יציב אבל חמאתי. להיזהר מהקצפת יתר.
שליש מהקרם משאירים כפי שהוא ובשני שלישים הנותרים מוסיפים את ריבת החלב (6 כפות) ומערבבים היטב.
נטבול את הביסקוויטים בנס קפה, נסדר שכבה של ביסקוויטים בצורה אחידה ובשלב זה נזלף את הקרם ריבת חלב על הביסקוויטים, וככה שכבת הקרם אחידה.
מעל מפזרים קוקוס, ואז שוב טובלים ביסקוויטים בנס קפה ומסדרים, אבל הפעם מזלפים את הקרם וניל מעל.
שוב טובלים ביסקוויטים בנס קפה ומסרים, ואז מזלפים קרם ריבת חלב ומעל שוב קוקוס. ושוב שכבה רביעית ואחרונה.
מכינים את הגנאש - מחממים את השמנת מתוקה בסיר וממיסים לתוך השמנת את השוקולד המריר ומוסיפים כף שמן.
מעבירים דרך מסננת, כדי שלא יהיו גושים, ומצפים את העוגה לאחר שהקפאנו אותה שעה שעתיים במקרר ואז שופכים עליה גנאש בטמפרטורת חדר.
מעבירים לקירור ללילה או לשש שעות לפחות להתייצבות מקסימלית, ואז חותכים עם סכין חדה שהעברנו במים רותחים.