Go Back
רולדת בצק עלים עם שוקולד

רולדת בצק עלים עם שוקולד

חווית טעמים משגעת בהכנה קלה
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: ענת חן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים (של זוגלובק מופשר)
  • שוקולד מילקה אוראו (או כל שוקולד אחר שאוהבים)
  • שקדים (פרוסים)

אופן ההכנה

  • אחרי הפשרה, חותכים את הבצק למלבן.
  • מניחים חבילת השוקולד מילקה השלמה באמצע המלבן, חותכים את הצדדים לרצועות ועוטפים את השוקולד בצורת צמה.
  • מורחים בביצה מעל ומפזרים שקדים פרוסים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך, עד להזהבה יפה.
  • מצננים וחותכים. אפשר לפדר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.