מערבבים את כל החומרים לבצק עד לאיחוד, ואז עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה במקרר.
מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים לה את הנס קפה עם השוקולד מריר, ומערבבים היטב עד להמסת השוקולד. מצננים.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-4 כדורים.
מרדדים כדור ומורחים מעל את קרם השוקולד. ממיסים כוס ממרח לוטוס במיקרו ומורחים מעל הקרם קפה.
בשכבה נוספת מעל, מרדדים עוד כדור וחוזרים על אותם שלבים עם כל כדורי הבצק, לקבלת 4 שכבות של בצק. על שכבת הבצק האחרונה לא מורחים.
מחממים תנור ל-160 מעלות ומכניסים לאפייה על טורבו למשך 35-40 דקות.
מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות ומפדרים מעל אבקת סוכר.
עם החלבונים שנותרו, אפשר להכין מתכון עוגיות קוקוס מושלם זה!