Go Back
עוגת גבינה גבוהה

עוגת גבינה גבוהה שמצליחה גם מהפעם הראשונה

מרקם גבינתי וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: דינה חיים

ציוד

תבנית קוטר 24

המצרכים

  • 2 קופסאות גדולות גבינה לבנה 5% (1 ק"ג)
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 6 כפות שטוחות קורנפלור

לקרם:

  • 1 שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • במיקסר מקפיצים את ה-6 חלבונים עם רבע כוס סוכר
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים ואז מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ולצקת לתבנית משומנת בלי נייר אפייה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם 160 מעלות למשך 45 דקות של אפייה. לשים תבנית מים בתחתית התנור ואת התבנית של העוגה לשים באמצע התנור.
  • לאחר אפייה, משאירים את העוגה בתנור בערך שעה.
  • אם רוצים להכין קרם - מקציפים את כל החומרים ביחד ומורחים מעל לעוגה. אפשר גם לשים בתוך הבלילה לפני האפייה אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.