לצקת את הטחינה לתוך מגש של קוביות קרח קטנות או תבנית סיליקון עם שקעים קטנים ומכניסים להקפאה.
בכף היד נניח מעט מתערובת הבשר, ובמרכז נניח קוביית טחינה קפואה.
נסגור את הקבב עם כמות נוספת של בשר ואז נהדק לקציצה עגולה ויפה.
נחמם מחבת פסים עם מעט שמן, ונטגן את הקציצות משני הצדדים.
בזמן ההגשה - צולים חציל שלם על האש או בתנור.
בצלוחית קטנה מערבבים חצי לימון, פלפל שחור גרוס, 2 שיני שום, מלח ושמן זית, ואז יוצקים מעל לחציל.
נניח את הקציצות על החציל ונזלף סלט טחינה.
נפזר מעל כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.