ממיסים את החמאה וכותשים שני שיני שום ומטגנים אותם בחמאה.
מוסיפים כף קמח ומערבבים, ואז מוסיפים תוך כדי בחישה שני מיכלים של שמנת מתוקה.
מתבלים פלפל שחור, מלח, ואגוז מוסקט, ומערבבים עד שמסמיך.
מכבים את האש ומוסיפים 200 גרם פרמזן או צ'דר או חצי חצי
מוסיפים את הפסטה פנה שבישלנו כבר ומערבבים.
משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מכניסים למקפיא עד שמתייצב וחצי קפוא.
מיישרים קצוות וחותכים למלבנים.
טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי פנקו ומטגנים.