Go Back
אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

רכות מבפנים וקריספיות בטירוף מבחוץ
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: ליטל כהן

המצרכים

  • 100 גרם חמאה
  • 2 שיני שום
  • 1 כף קמח
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • פלפל שחור
  • מלח
  • אגוז מוסקט
  • 200 גרם פרמזן (או צ'דר, או חצי חצי)
  • 1 חבילה פסטה פנה (500 גרם)
  • ביצה (טרופה)
  • פירורי פנקו

אופן ההכנה

  • ממיסים את החמאה וכותשים שני שיני שום ומטגנים אותם בחמאה.
  • מוסיפים כף קמח ומערבבים, ואז מוסיפים תוך כדי בחישה שני מיכלים של שמנת מתוקה.
  • מתבלים פלפל שחור, מלח, ואגוז מוסקט, ומערבבים עד שמסמיך.
  • מכבים את האש ומוסיפים 200 גרם פרמזן או צ'דר או חצי חצי
  • מוסיפים את הפסטה פנה שבישלנו כבר ומערבבים.
  • משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מכניסים למקפיא עד שמתייצב וחצי קפוא.
  • מיישרים קצוות וחותכים למלבנים.
  • טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי פנקו ומטגנים.

הערות וטיפים

תמונות הכנה:
אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.