נחמם תנור ל-180 מעלות.
נפורר היטב את הפתי בר ונמיס את החמאה ואז נערבב עם פירורי הפתי בר ונהדק את הפירורים לתחתית התבנית
למלית - נשים בקערה בינונית את כל חומרי המלית ונערבב היטב עם כף או מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
נשפוך את תערובת הגבינה מעל הפירורים.
נאפה בתנור למשך 25 דקות עד אשר התערובת לא רוטטת ומזהיבה מעט בקצוות. לאחר מכן נוציא מהתנור
לציפוי - נערבב את כל חומרי הציפוי. נמרח את הציפוי על העוגה בזהירות ונכניס חזרה לתנור ל-5 דקות נוספות
נכניס למקרר לכמה שעות לפני ההגשה