Go Back
מאפינס בצל

מאפינס בצל הכי קלים להכנה

הילדים יעופו על זה!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: אורלי אוחנה כהן

המצרכים

  • 4 בצלים
  • 4 ביצים
  • 1 סלסלה פטריות טריות (כ-250 גרם)
  • 1 כוס קמח תופח
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • טוחנים את הבצלים במעבד מזון טחינה גסה. אפשר גם לקצוץ קטן קטן.
  • סוחטים טוב במסננת עד שיוצאים רוב הנוזלים.
  • טורפים את הביצים, וקוצצים סלסלת פטריות גס.
  • מערבבים את הכל יחד לאיחוד ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 25 דקות בערך עד להזהבה.
  • לגרסה חלבית אפשר להחליף את השמן בשמנת מתוקה ולהוסיף טיפה גבינה צהובה מלמעלה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.