לקערה מכניסים את המרגרינה, שמן, מיץ תפוזים, אבקת אפייה וסוכר וניל, ואז מוסיפים קמח כמה שנכנס ומערבבים לקבלת בצק רך ונעים ואחיד.
על שיש מקומח מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של פינג פונג.
לאחר מכן פותחים את הכדורים ומורחים קצת שוקולד בקצה. כעת מגלגלים לחצי הכדור (שני גלגולים) ואז בעזרת סכין עושים חמישה חריצים בחצי הכדור שנותר, ואז ממשיכים לגלגל עד הסוף.
מעגלים לצורת סהרון ושמים בתבנית תנור עם נייר אפייה. ממשיכים ככה עם שאר הכדורים.
מכניסים לאפייה שתנור שחומם על 180 מעלות חום עליון תחתון, ואופים למשך 12 דקות בערך, עד להזהבה.
לאחר אפייה מפזרים אבקת סוכר.