Go Back
סהרוני שוקולד

סהרוני שוקולד פריכים בטעם מושלם

בצק פריך בטעם מענג
ציון 4.48 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: שושנה אסולין

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 מרגרינה (200 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 קילוגרם קמח (בערך, כמה שנכנס עד לקבלת בצק חלק ונעים)

למילוי:

  • ממרח שוקולד

אופן ההכנה

  • לקערה מכניסים את המרגרינה, שמן, מיץ תפוזים, אבקת אפייה וסוכר וניל, ואז מוסיפים קמח כמה שנכנס ומערבבים לקבלת בצק רך ונעים ואחיד.
  • על שיש מקומח מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של פינג פונג.
  • לאחר מכן פותחים את הכדורים ומורחים קצת שוקולד בקצה. כעת מגלגלים לחצי הכדור (שני גלגולים) ואז בעזרת סכין עושים חמישה חריצים בחצי הכדור שנותר, ואז ממשיכים לגלגל עד הסוף.
  • מעגלים לצורת סהרון ושמים בתבנית תנור עם נייר אפייה. ממשיכים ככה עם שאר הכדורים.
  • מכניסים לאפייה שתנור שחומם על 180 מעלות חום עליון תחתון, ואופים למשך 12 דקות בערך, עד להזהבה.
  • לאחר אפייה מפזרים אבקת סוכר.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.