Go Back
+ servings
עוגות לוטוס גבינה אישיות

עוגות לוטוס גבינה אישיות ב-10 דקות

חווית טעמים מענגת במיוחד
ציון 4.24 על ידי 13 דירוגים
כמות 12 יחידות
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית סיליקון + תבנית אינגליש קייק קטנה
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 חבילה עוגיות לוטוס (250 גרם)
  • 70 גרם חמאה (מומסת)
  • 2 כפות ממרח לוטוס

לקרם:

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל סה"כ)
  • 1 כוס חלב
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי (80 גרם)
  • 1 גביע גבינת שמנת (נפוליאון)

אופן ההכנה

  • מרסקים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון עד לפתיתים, ואז מערבבים עם החמאה מומסת ו-2 כפות ממרח לוטוס עד לתערובת אחידה.
  • מקציפים את השמנת מתוקה, כוס חלב, סוכר וניל ופודינג וניל צרפתי יחד לקצף יציב, ואז מוסיפים את גבינת שמנת נופליאון ומערבלים כדקה.
  • עוברים להרכבה - מתיזים ספריי שמן בתבניות, ואז שמים 3/4 מילוי בתבניות. מקפידים ליישר את קרם הגבינה.
  • את הפירורים מפזרים מעל בהידוק, ומיישרים שיהיו קצוות ישרות.
  • שמים במקפיא עד להגשה.
  • לפני ההגשה מוציאים ומחממים במיקרו 2 כפות ממרח לוטוס ועם כפית מזלפים מלמעלה.

הערות וטיפים

עוגות לוטוס גבינה אישיות ב-10 דקות תבנית
עוגות לוטוס גבינה אישיות ב-10 דקות תבנית
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.