מבשלים את הפסטה עם כף מלח עד שנהיית רכה, ואז מסננים.
מחממים תנור ל-180 מעלות, ומצפים תבנית בשמן ומפזרים מעל פירורי לחם.
מטגנים במחבת עם חמאה ו-2 כפות שמן את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים גמבה ומערבבים עד שנהיית רכה. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-7 דקות נוספות. לאחר מכן מצננים מעט.
מערבבים את כל חומרי הפסטידה יחד (פסטה, תערובת ירקות, גבינות, ביצים, שמנת ותבלינים.)
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
מכינים את הציפוי - מערבבים יחד את השמנת החמוצה, ביצים ובצל ירוק חתוך לפרוסות.
מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים מעל את הציפוי. מפזרים פרוסות עגבניה מעל, ואז מכניסים לתנור למשך 20 דקות נוספות.