בתבנית שמים את התפוחי אדמה ומכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 210 מעלות עד לבישול. לאחר מכן לחתוך לחצאים.
את האדממה או שעועית חולטים במים רותחים למשם 7 דקות בערך ואז מעבירים למיי קרח ומסננים.
מקשים את את הביצים, ובינתיים מכינים את אצבעות הפרמזן - חותכים את הלחם בצורת מקלות ללא הקשה, משמנים השמן זית מעל ומפזרים אבקת שום, ומגרדים גבינת פרמזן מעל.
מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 7 דקות ב-180 מעלות.
מסדרים בצלחת ההגשה את החסה, עגבניות שרי, זיתים, תירס, טונה, תפוחי אדמה, שעועית, ואצבעות פרמזן.
מכינים את הרוטב - בקערת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, ומזגגים מעל להכל.