Go Back
סלט ניסואז

סלט ניסואז הכי מושלם לארוחת בוקר

בצבעים מהממים וחווית טעמים עשירה
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: שושנה ברוך

המצרכים

  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 כוס אדממה או שעועית
  • 5 ביצים
  • לחם
  • שמן זית
  • אבקת שום
  • פרמזן מגורד
  • לבבות חסה
  • 2 קופסאות טונה
  • 1 קופסא תירס גדול
  • 1 כוס זיתים
  • 15 עגבניות שרי

לרוטב:

  • 2 כפות מיונז
  • חומץ בין יין
  • שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • אורגנו
  • קטשופ (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • בתבנית שמים את התפוחי אדמה ומכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 210 מעלות עד לבישול. לאחר מכן לחתוך לחצאים.
  • את האדממה או שעועית חולטים במים רותחים למשם 7 דקות בערך ואז מעבירים למיי קרח ומסננים.
  • מקשים את את הביצים, ובינתיים מכינים את אצבעות הפרמזן - חותכים את הלחם בצורת מקלות ללא הקשה, משמנים השמן זית מעל ומפזרים אבקת שום, ומגרדים גבינת פרמזן מעל.
  • מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 7 דקות ב-180 מעלות.
  • מסדרים בצלחת ההגשה את החסה, עגבניות שרי, זיתים, תירס, טונה, תפוחי אדמה, שעועית, ואצבעות פרמזן.
  • מכינים את הרוטב - בקערת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, ומזגגים מעל להכל.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.