נלוש היטב את כל המרכיבים לבצק ואז מניחים לבצק שיכפיל את נפחו.
לאחר התפחה, לקרוץ עיגולים קטנים (ככדור פינג פונג) ומניחים על משטח משומן מעט.
מרדדים 2 עיגולים לצורת נקניק קטן, ומצמידים את שניהם ומלפפים לצורת בורג ואז לצורת עיגול. מניחים בתבנית ומתפיחים בשנית.
בינתיים מכינים את הסירופ סוכר - על האש מבשלים את כל המרכיבים לסירופ יחד עד רתיחה ואז מניחים בצד שיתקרר.
מורחים את הרולים בביצה טריפה ומקשטים בשקדים פרוסים דק. אפשר גם להוסיף שומשום למי שאוהב.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות טורבו עד להזהבה.
איך שהן יוצאות מהתנור חמות מיד מברישים בסירופ סוכר.