Go Back
עוגת לוטוס מסקרפונה ושוקולד לבן משגעת

עוגת לוטוס מסקרפונה ושוקולד לבן משגעת

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: תומר אומנסקי

ציוד

תבנית פורמה מרובעת 25 ס"מ על 25 ס"מ

המצרכים

לשכבות:

  • 1 חבילה עוגיות לוטוס (700 גרם)

לקרם:

  • 750 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם מסקרפונה
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 80 גרם פודינג וניל (1 חבילה)

לציפוי:

  • 1 צנצנת ממרח לוטוס

לקישוט (לא חובה):

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה

  • לוקחים תבנית גדולה (אפשר לעבוד עם פורמה מרובעת 25 ס"מ על 25 ס"מ)
  • במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן (300 גרם) עם שמנת מתוקה (150 מ"ל).
  • במיקסר מקציפים את יתרת השמנת המתוקה, מסקרפונה ופודינג לקצפת יציבה.
  • מקפלים פנימה את תערובת השוקולד.
  • מרכיבים כעוגת שכבות/ביסקוויטים כאשר יוצרים 4-5 שכבות של ביסקוויטים בין הקרם.
  • מעבירים להתייצבות של 6 שעות לפחות. לאחר שש שעות מזגגים בממרח לוטוס שהמסנו במיקרוגל ומעבירים להתייצבות.
  • מחלצים את העוגה מהתבנית. לחילוץ מדויק מומלץ להקפיא את העוגה לשעה וחצי טרם החילוץ.
  • לקישוט מקציפים את כל חומרי הקצפת יחד, ואז מזלפים מעל העוגה ומסדרים מעל כל תלולית קצפת עוגיית לוטוס באלכסון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.