לוקחים תבנית גדולה (אפשר לעבוד עם פורמה מרובעת 25 ס"מ על 25 ס"מ)
במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן (300 גרם) עם שמנת מתוקה (150 מ"ל).
במיקסר מקציפים את יתרת השמנת המתוקה, מסקרפונה ופודינג לקצפת יציבה.
מקפלים פנימה את תערובת השוקולד.
מרכיבים כעוגת שכבות/ביסקוויטים כאשר יוצרים 4-5 שכבות של ביסקוויטים בין הקרם.
מעבירים להתייצבות של 6 שעות לפחות. לאחר שש שעות מזגגים בממרח לוטוס שהמסנו במיקרוגל ומעבירים להתייצבות.
מחלצים את העוגה מהתבנית. לחילוץ מדויק מומלץ להקפיא את העוגה לשעה וחצי טרם החילוץ.
לקישוט מקציפים את כל חומרי הקצפת יחד, ואז מזלפים מעל העוגה ומסדרים מעל כל תלולית קצפת עוגיית לוטוס באלכסון.