נחמם תנור אפייה ל-180 מעלות.
נערבב בקערה את כל המרכיבים לבצק, וללוש היטב עד שמקבלים בצק אחיד וחלק, נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך שעה.
את הזיתים נעביר למסננת, נשטוף היטב במים חמים, נייבש ונקרר.
נוציא את הבצק מהמקרר, נחלק את הבצק ל- 30-35 כדורים קטנים, נקמח מעט את האגודל, ובעזרתו ניצור גומה במרכז הכדור, נניח זית, נסגור מהצדדים פנימה, נכדרר בין כפות הידיים לכדור עוטף את הזית.
נטבול את כדור הזית בתוך קערית הביצה הטרופה, ונעביר לצלחת השומשום ונצפה בנדיבות.
נשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, וכך נמשיך עם כל הכדורים.
נכניס לתנור לאפייה למשך 20-25 דקות עד שהכדורים מקבלים גוון זהוב.