Go Back
דג מטוגן במרינדה מושלמת

דג אמנון מטוגן במרינדה מושלמת

קריספיות מטריפה ועסיסיות מופלאה מבפנים
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 6 מושטים מפולטים ללא עור
  • שמן לטיגון עמוק

למרינדה:

  • מיץ מחצי לימון
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית אבקת שום
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית מלח

לציפוי - לשים בקערות נפרדות:

  • 1 כוס קמח מנופה עם מעט מלח
  • 3 ביצים עם מעט מלח
  • 1 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים למרינדה יחד היטב עד לאיחוד.
  • מברישים את הדגים במרינדה היטב.
  • בשלוש קערות נפרדות שמים את הקמח עם מעט מלח, 3 ביצים עם מעט מלח, וכוס פירורי לחם.
  • לאחר שמברשים את הדג טובלים בקמח ואז בביצים, ולבסוף בפירורי לחם.
  • מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.