נשים בקערת נירוסטה את הטחינה ונערבב למרקם אחיד
את הסוכר נשים בסיר קטן ונחמם את הסיר על אש בינונית כדקה ואז נוסיף את המים ונערבב עד אשר הסוכר הופך לקרמל.
ברגע שיש לנו קרמל נוסיף כל פעם כף קרמל אל הטחינה ונערבב, עד אשר מסיימים להעביר את כל הקרמל אל הטחינה, ונערבב עד אשר נקבל מרקם חולי.
ברגע שיש לנו מרקם חולי החלבה מוכנה.
נעביר את החלבה החולית לקופסת זכוכית קטנה ונהדק אותה ונלחץ אותה חזק לקופסא עם כף עד אשר הכל מהודק. כך זה מוכן לאכילה.