בקערה שמים את הקמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב.
לאחר מכן מוסיפים את המים, המחמאה, ביצים, סוכר וניל ואת הקורט מלח ונלוש היטב.
שמים להתפחה למשך חצי שעה ואז נלוש שוב ואז מתפיחים לעוד חצי שעה.
מקילו עושים 6 רולדות, וממלאים בממרח נוטלה וחלבה או כל ממרח אחר שאוהבים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד להזהבה.
מכינים סירופ על ידי בישול על הגז של כל המרכיבים יחד. לאחר שמוכן מורחים את העוגות בסירופ איך שהן יוצאות מהתנור. בתיאבון!