מקציפים 5 חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה.
בקערה שנייה מערבבים את החלמונים עם שאר המצרכים ולאחר מכן מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול.
אם עושים עם תבנית קפיצית אז לשים תבנית מים בקומה מתחת לעוגה (ואם זאת תבנית סגורה/סיר גחנון) אז לשים את העוגה בתוך מים על תבנית התנור
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 230 מעלות למשך 15 דקות בערך (עד שטיפה משחים), ואז מורידים ל-150 מעלות ואופים לעוד שעה ורבע.
בתום האפיה לא מוציאים מהתנור לפחות שעתיים.