Go Back
עוגיות יו יו הכי מרשימות וטעימות שיש

עוגיות יו יו הכי מרשימות וטעימות שיש

רטובות וספוגות בסירופ מתקתק
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: ויויאן פרחי ביטון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 4 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 5 כוסות קמח

לסירופ סוכר:

  • 1 ק"ג סוכר
  • 2 ½ כוסות מים
  • מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה

  • להכנת היו יו - בקערה שמים את הביצים עם כוס סוכר וטורפים במטרפה היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים כוס שמן וממשיכים לערבב היטב, ואז מוסיפים שקית סוכר וניל ושקית אבקת אפייה, ומערבבים לאיחוד.
  • מוסיפים את הקמח וללוש עם היד (אפשר גם במיקסר) עד לאיחוד הבצק. לאחר מכן מכסים במגבת ונותנים מנוחה של 20 דקות בערך.
  • מקמחים משטח עבודה ומעבדים את הבצק על המשטח, מרדדים לא יותר מדי דק אבל לא יותר מדי עבה.
  • קורצים עיגולים עם חור באמצעות קורצנים או משתמשים במה שרוצים.
  • בסיר עם שמן עמוק רותח מטגנים את היו יו עד להזהבה בהירה.
  • לאחר הטיגון טובלים ישר בסיר עם הסירופ, ומשאירים אותם בסירופ החם למשך 8-10 דקות שיספגו אותו היטב.
  • להכנת הסירופ - מביאים את הסוכר ומים לרתיחה, ואז מוסיפים מיץ מלימון שלם, ומנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה. בודקים שהסירופ דביק.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.