Go Back
פשטידת מחמאר משביעה

פשטידת מחאמר משביעה וטעימה ברמות

מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.47 על ידי 32 דירוגים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

סיר ג'חנון קוטר 20
Advertisements

המצרכים

  • 5 תפו"א בינוניים
  • 6 ביצים
  • קופסת שימורים אפונה וגזר
  • בצל קצוץ דק
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 כף קמח תופח כשר לפסח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף קמח מצה

תבלינים:

  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • מה שאוהבים
Advertisements

אופן ההכנה

  • מרתיחים עד לריכוך את התפו"א ומועכים בדומה לפירה.
  • מטגנים את הבצל ומוסיפים אותו לתפו"א, ואז מוסיפים את כל שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב.
  • משמנים סיר ג'חנון עם כרבע כוס שמן, מחממים את הסיר על הגז ואז ליצוק את העיסה.
  • מבשלים על אש בינונית ללא מכסה למשך 10-15 דקות.
  • מחממים תנור וממשיכים לאפות עד שהכל משחים.
  • הופכים לצלחת הגשה לאחר התקררות בסיר.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.