בקערה שמים אורז שטוף ומסונן ומוסיפים אליו כף אריסה, חופן צנוברים קלויים, וכוסברה או פטרוזיליה.
מוסיפים תבלינים - מלח, פפריקה, כמון וכורכום, ומערבבים היטב ואז ממלאים את העוף.
מסדרים את הירקות מסביב לתבנית.
בקערית מערבבים פפריקה מתוקה עם סילאן, מלח ורבע כוס שמן, ואז מצפים את העוף.
מורחים על העוף ועל הירקות, ומכסים עם נייר כסף.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך שעה בערך.
לאחר כשעה, מוציאים את התבנית ומוסיפים לתוך המילוי (האורז) כוס מים רותחים על מנת שיתבשל היטב.
אופים עוד כשעה, או עד שהוא שחום ומבושל.
לקראת ההגשה מוציאים נייר כסף ונותנים לזה עוד השחמה יפה