Go Back
נוסטלגי וטעים: מרק עוף לשבירת הצום

נוסטלגי וטעים: מרק עוף לשבירת הצום

עם המון ירקות עסיסיות ואטריות. טעם ביתי מושלם שיזכיר לכם את סבתא בכל ביס!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

המצרכים

  • חלקי עוף
  • תפו"א חצויים לשניים
  • גזר
  • בצלים קטנים שלמים
  • קישואים
  • עלי סלרי
  • שמיר
  • שורש פטרוסלינון מגורד גס
  • ראש סלרי מגורד גס
  • מלח (פלפל)
  • מרק עוף ללא מונוסודיום
  • כורכום
  • אטריות דקות

אופן ההכנה

  • מכניסים לסיר את כל המרכיבים מלבד האטריות ואז מבשלים את הכל עד שהעוף מוכן.
  • מרתיחים מים, ומבשלים את האטריות עם מעט מלח.
  • מסננים את האטריות ואז מוסיפים כף שמן ומערבבים.
  • מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים לאיחוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.