Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
נוסטלגי וטעים: מרק עוף לשבירת הצום
עם המון ירקות עסיסיות ואטריות. טעם ביתי מושלם שיזכיר לכם את סבתא בכל ביס!
ציון
4.25
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
דורית אלישע
המצרכים
▢
חלקי עוף
▢
תפו"א חצויים לשניים
▢
גזר
▢
בצלים קטנים שלמים
▢
קישואים
▢
עלי סלרי
▢
שמיר
▢
שורש פטרוסלינון מגורד גס
▢
ראש סלרי מגורד גס
▢
מלח
(פלפל)
▢
מרק עוף ללא מונוסודיום
▢
כורכום
▢
אטריות דקות
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את כל המרכיבים מלבד האטריות ואז מבשלים את הכל עד שהעוף מוכן.
מרתיחים מים, ומבשלים את האטריות עם מעט מלח.
מסננים את האטריות ואז מוסיפים כף שמן ומערבבים.
מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים לאיחוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.