מכניסים לקערה את השמרים עם הסוכר וכוס מים ומערבבים.
לאחר ערבוב מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמן ומערבבים היטב. כשהבצק מתאחד מוסיפים את השמן.
מניחים לתפיחה של שעה בערך, עד להכפלת הנפח
לאחר התפחה מורידים אוויר ומפזרים קמח על משטח העבודה. ליצור נקניקים גדולים או קטנים ואז מתפיחים שוב כ-15 דקות
חורצים חריצים עם סכין באלכסון לאורך הלחמניות
מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות בערך, עד להזהבה.