במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, חמאה, 2 כפות סוכר, ושקית סוכר וניל, ומערבבים עד ליצירת פירורים.
לאחר מכן מוסיפים את השמן והמים, ומערבבים עד שנוצר בצק רך.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ומשטחים ואז מכניסים למקרר למשך חצי שעה בערך.
פותחים כל כדור עם מערוך ומורחים ממרח תמרים, ואז מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים.
מגלגלים לרולדה ומכניסים להקפאה למשך 15 דקות.
חותכים חריצים עם סכין לסימון, ואז מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
לאחר שמתקרר בוזקים אבקת סוכר.