להכנת המלית - מקציפים את השמנת מתוקה עם סוכר, פודינג וחלב, לא לקרם יציב אלא לקצפת אוורירית ורכה.
מוסיפים את הגבינה ומקפלים בעדינות.
מוציאים שליש מהמלית ומערבבים עם הקקאו בעדינות בקערה נפרדת (על מנת שתהיה לנו גם שכבה חומה).
להכנת שכבות הביסקוויטים - מערבבים מים רותחים, חלב ונס קפה.
בכל פעם טובלים את הפתי-בר בקפה המוכן לפני שמניחים בתבנית (טבילה ממש קצרה, וניעור קליל).
להכנת הגנאש - נרתיח את השמנת על הגז או במיקרוגל עד שהיא מבעבעת.
נוציא ונוסיף את השוקולד המריר (שבור לחתיכות).
נערבב היטב. לאחר מכן נצנן מעט בחוץ.
להרכבת העוגה - מסדרים שכבת פתי בר טבולים בקפה, ואז שכבה מהמלית הלבנה, עוד שכבה של פתי בר, ואז שכבת מהמלית החומה, לאחר מכן עוד שכבה של פתי בר, ואז עוד שכבה מהמלית הלבנה, ולבסוף ציפוי גנאש.