Go Back
טבעות בצל פריכות ללא טיגון

טבעות בצל פריכות ללא טיגון (סרטון)

עם מוצרלה מפתיעה ומענגת בפנים
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: ורד ג'ייקובס

המצרכים

  • רצועות בצל
  • 1 ביצה
  • גבינת מוצרלה או צהובה
  • קמח
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • פירורי תירס לציפוי
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל לרצועות בצורת טבעות.
  • מסדרים בתוך רצועות הבצל חתיכות גבינת מוצרלה או גבינה צהובה, ואז מסדרים עוד רצועת בצל בפנים כך שהגבינה תהיה בין שני הטבעות.
  • טובלים בקמח ואז בביצה, ואז בפירורי התירס לציפוי.
  • מסדרים בתבנית תנור ומפזרים מעט שמן זית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 15 דקות.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.