בקערה שמים ביחד את חצאי החזה עוף, ומעליהם מוסיפים את הפלפל שחור, פפריקה, מלח עבה, מעט כורכום, ושמן זית או קנולה בנדיבות.
מעסים את הכל ומערבבים יחד היטב.
רצוי להכניס למקרר למשך 12 שעות, ואם לא לפחות 2-3 שעות.
אחרי השרייה, בתבנית התנור שמים נייר אפייה, ומסדרים את החזה עוף, ואז עוטפים עוד פעם מלמעלה עם נייר אפייה כדי למנוע מגע של הנייר כסף עם העוף.
עוטפים עם נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות. לאחר מכן מסירים את הנייר ונותנים עוד 10 דקות של אפייה.
מוציאים מהתנור ופורסים לאיזה עובי שרוצים.
אפשר להשאיר במקרר עד לשבוע.