Go Back
פסטרמה ביתית

מוכנה בדקות: פסטרמה ביתית בריאה וטעימה!

עסיסיות מטריפה עם רכות מפתיעה
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: שרה בן ניסן

המצרכים

  • 4 חצאי חזה עוף
  • 1 כף פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות מלח עבה
  • 1 כפית כרכום
  • שמן זית או קנולה

אופן ההכנה

  • בקערה שמים ביחד את חצאי החזה עוף, ומעליהם מוסיפים את הפלפל שחור, פפריקה, מלח עבה, מעט כורכום, ושמן זית או קנולה בנדיבות.
  • מעסים את הכל ומערבבים יחד היטב.
  • רצוי להכניס למקרר למשך 12 שעות, ואם לא לפחות 2-3 שעות.
  • אחרי השרייה, בתבנית התנור שמים נייר אפייה, ומסדרים את החזה עוף, ואז עוטפים עוד פעם מלמעלה עם נייר אפייה כדי למנוע מגע של הנייר כסף עם העוף.
  • עוטפים עם נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות. לאחר מכן מסירים את הנייר ונותנים עוד 10 דקות של אפייה.
  • מוציאים מהתנור ופורסים לאיזה עובי שרוצים.
  • אפשר להשאיר במקרר עד לשבוע.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.