Go Back
שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה

שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה

חווית טעמים עשירה ומפנקת
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: מעיין פוגל

המצרכים

ריבת אגס אדום:

  • אגס
  • ½ קילו סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • מיץ מחצי לימון

ריבת מנגו :

  • 1 קילו מנגו
  • ½ ק"ג סוכר
  • מיץ מחצי לימון

ריבת שזיף:

  • 1 קילו שזיפים
  • ½ ק"ג סוכר
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • להכנת ריבת אגס אדום - קולפים את האגס וחותכים לקוביות.
  • מוסיפים חצי קילו סוכר ומקל קינמון, ומבשלים על חום בינוני בסיר עם תחתית עבה.
  • סוחטים מיץ מחצי לימון ומבשלים לפחות שעה וחצי.
  • להכנת ריבת מנגו - קולפים את המנגו וחותכים לקוביות, ואז מוסיפים חצי קילו סוכר ומבשלים על חום בינוני בסיר עם תחתית עבה.
  • סוחטים מיץ מחצי לימון פנימה, ומבשלים מינימום שעה וחצי.
  • כאשר הריבה מתקררת היא מקבלת את המרקם הנכון.
  • להכנת ריבת שזיף - מכינים באותה דרך כמו המנגו, רק להחליף את המנגו בקילו שזיפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.