מחממים את התנור ל-170 מעלות טורבו, ומכניסים כוסיות נייר לתבנית המאפינס.
מקלפים את התפוחים וחותכים כל תפוח לקוביות.
לקערה מקציפים ביחד את הסוכר, הביצים, וסוכר וניל ומוסיפים לאט את השמן ואת היוגורט תוך המשך ההקצפה.
מוסיפים לקערת הביצים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה.
מוסיפים מחצית מקוביות התפוחים לבלילת הבצק ומערבבים.
מעבירים את בצק התפוחים וממלאים כ-2/3 מגובה גביעי הנייר. את שאר התפוחים מפזרים באופן חופשי על כל גביע.
מפזרים מעט סוכר על התפוחים ואופים למשך 25-30 דקות עד הזהבה.
לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר.