Go Back
מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם

מאפינס עם תפוחים איטלקיות בטעם מושלם

מתכון מאפינס תפוחים מושלם לחג, קל להכנה, טעים במנות אישיות ומפנקות!
ציון 4.25 על ידי 28 דירוגים
באדיבות: ג'ודי פלטי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית מאפינס
כוסיות נייר

המצרכים

  • 2 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 גביע יוגורט 3% (200 גרם)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼ כוס שמן
  • 2 תפוחי עץ ירוקים – סמיט

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-170 מעלות טורבו, ומכניסים כוסיות נייר לתבנית המאפינס.
  • מקלפים את התפוחים וחותכים כל תפוח לקוביות.
  • לקערה מקציפים ביחד את הסוכר, הביצים, וסוכר וניל ומוסיפים לאט את השמן ואת היוגורט תוך המשך ההקצפה.
  • מוסיפים לקערת הביצים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה.
  • מוסיפים מחצית מקוביות התפוחים לבלילת הבצק ומערבבים.
  • מעבירים את בצק התפוחים וממלאים כ-2/3 מגובה גביעי הנייר. את שאר התפוחים מפזרים באופן חופשי על כל גביע.
  • מפזרים מעט סוכר על התפוחים ואופים למשך 25-30 דקות עד הזהבה.
  • לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.